Kategória: Last Minute

Počas dovolenky na Rhodose sa nudiť nebudete

St. Pauls Bay, Lindos, Rhodos

Rhodos, najväčší z dodekanézskych ostrovov, ponúka pestrú paletu možností pre prežitie skvelej dovolenky od neskorého jara do polovice októbra. Ako si však vybrať ten správny hotel na správnom mieste presne podľa Vašich požiadaviek? Máte radšej rušné letovisko s možnosťou zábavy do rána alebo kľud a relax na privátnej pláži v kvalitnom all inclusive hoteli, či adrenalín na kitesurfe? Prijmite preto zopár našich dobrých rád, tipov a odporúčaní, kde si vybrať a čo vidieť počas dovolenky na Rhodose.

Madeira – exotická dovolenka nadosah

Ostrov Madeira je plný rôznorodých farebných kvetov a prekrásnych hôr pretkaných originálnym zavlažovacím systémom nazývaným levády. Ak ste milovníkom prírodných krás, hôr a turistiky Madeira je správnym miestom pre Vašu aktívnu dovolenku. Ostrov Madeira s rozlohou 750 km2, patriaci Portugalsku sa vynára z vôd Atlantického oceánu 600 kilometrov západne od afrického Maroka. Počasie na Madeire je ovplyvnené polohou v Atlantiku a Golfským prúdom, čo spôsobuje, že nedochádza takmer k žiadnym výkyvom počasia. Dovolenkovať môžete počas celého roka. V zime teplota obvykle neklesá pod 18C a v lete sa pohybuje priemerne okolo 25C, teplota vody v lete je priemerne 22 C.

Dovolenka na ostrove Karpathos, romantika drsných hôr a rajských pláží

Dovolenka na Karpathose

Jeden z najjužnejších gréckych ostrovov, Karpathos, Vám ponúka dovolenku s kontrastom divokej horskej prírody a excelentných pláží. Nie je doposiaľ poznačený masovým turizmom, preto tu ani nehľadajte klasické komerčné dovolenkové radovánky, či luxusné rezorty. Avšak práve vďaka tomu si i v súčasnosti zachováva svoju osobitosť. Nie je problém stretnúť cestou, či pri hoteli pasúce sa kozy a ovce, uvidíte nekonečné množstvo včelích úľov, úzke strmé horské cesty zasadené v drsných kopcoch ostrova a tradičné, vždy otvorené kopulovité kostolíky. Dovolenka na Karpathose je určite zážitkom pre romantickú dušu a výbornou voľbou pre pešiu turistiku.

Dovolenka Menorca – v súlade s prírodou

Dovolenka Menorca, Cala en Porter

Menorca, druhý najmenší obývaný baleársky ostrov je pre strávenie dovolenky úplne odlišný od svojich väčších susedov Malorky a Ibizy. Nenájdete tu žiadne veľké strediská a obrovské hotelové komplexy, ale malé pokľudné letoviská s množstvom divokých panenských pláží v okolí. Zabudnite na stres, užite si prírody, mora a pohody.

Dovolenky last minute

Last Minute dovolenka

 

O ponukách na dovolenky last minute.  Naše rady  ako vyhľadať a  výhodne kupovať  dovolenky v akciách last minute.  Postrehy, triky a tipy pre výber dovolenky last minute.

Slovné spojenie dovolenka last minute zvyčajne u mnohých z nás predstavuje výhodný nákup za najnižšiu možnú cenu. Pomaly otvárame peňaženku a už sa vidíme na úžasnej dovolenke za pár eúr. Než tú peňaženku otvoríte a máte chvíľku čas, prečítajte si pár nasledovných riadkov.

Kompletný prehľad top ponúk na dovolenky last minute