Amazing Tour

Naša agentúra Vám chce okrem klasických zájazdov z ponuky cestovných kancelárií ponúknuť aj ich alternatívu.

O cestovnej agentúre Amazing Tour:

Získajte vlastnú nezávislosť pri cestovaní a poskladajte si Vašu dovolenku zakúpením jednotlivých služieb online priamo u našich renomovaných partnerov. Zarezervujte si letenky, ubytovanie, transfer, prenájom auta, nezabudnite sa poistiť, cestujte slobodne a často aj s významnou finančnou úsporou.

Ak nemáte čas na vyhľadávanie ponúk a organizáciu Vašej cesty, vyplňte prosím žiadosť o ponuku na mieru, zašlite nám ju a my Vám zdarma vypracujeme itinerár šitý na mieru. Poskytneme každému klientovi individuálny servis a flexibilitu v cestovaní.


Ponúkame Vám:

  • Dovolenka bez cestovky
    Cestujte individuálne, výhodnejšie a na úrovni, flexibilne vo Vami zvolenom termíne. Objednajte si všetky služby online z pohodlia domova, prostredníctvom jednej stránky.
  • Cesty za poznaním
    Ak Vám nevyhovuje program organizovaných zájazdov, nechcete sa ničím viazať, chcete poznávať krajinu kam cestujete s dostatkom času na všetko čo Vás zaujíma.
  • Predĺžené víkendy
    Ak ste príliš vyťažený a stačí Vám predĺžený víkend pri mori, chcete navštíviť známu metropolu, či pamiatku.
  • Exotická dovolenka
    Súkromná exotická dovolenka len pre Vás. Neviete cudzí jazyk? Vo viacerých krajinách Vám vieme zabezpečiť k našim službám slovensky alebo česky hovoriaceho sprievodcu, ktorý trvalo žije v danej krajine, je znalý miestnych pomerov, ovláda reč danej krajiny, vie doporučiť, zabezpečiť, zorganizovať, prípadne sprevádzať Vás na výletoch alebo pomôcť v ťažkostiach.
  • Zájazdy, charterové letenky nielen z Viedne  a zabezpečenie ubytovania od viac ako 60 rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií

Pre spríjemnenie Vašej cesty a pobytu Vám ponúkame ďalšie online služby, ako napríklad požičovňu áut, cestovné poistenie, parkovanie na letiskách za zvýhodnenú cenu, zapožičanie či kúpu Travel SIM kariet, využitie letiskových VIP salónikov…

Upozorňujeme, že súkromná cesta môže priniesť významnú finančnú úsporu a flexibilitu, ale aj nepredvídateľné riziká. Ak chcete cestovať na vlastnú päsť, musíte sa s nimi aj sám vysporiadať.

Naše základné doporučenia pri individuálnom cestovaní:

  • Najrizikovejším faktorom je letecká doprava a to zmeny letových časov, rušenie letov, krachy leteckých spoločností, počasie, štrajky, atď…
  • Letenku kupujte vtedy, ak je cena pre Vás prijateľná. Zakúpenie ďalších služieb odložte na čo najneskôr k dátumu odletu. Vyberajte si služby s nízkym alebo žiadnym storno poplatkom. Radi Vám poradíme.

Ak preferujete organizovanú dovolenku pripravili sme pre Vás i kompletnú ponuku zájazdov slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na našich stránkach Všetci na pláž.sk


O projekte Všetci na pláž:

Autorizovaný predaj dovolenkových zájazdov, ubytovania a leteniek z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií.

Naša agentúra má uzatvorené zmluvy o obchodnom zastúpení so všetkými väčšími cestovnými kanceláriami z uvedených krajín. U nás si môžete na jednom mieste porovnať ceny, vybrať a online objednať Vašu dovolenku zo skutočne širokej ponuky zájazdov a to priamo z domova.

Doporučujeme taktiež sledovať pravidelne aktualizované akcie za konečné ceny na dovolenky last minute, first minute, či ponuky na  dovolenky do exotiky.
Nájdete u nás i atraktívne poznávacie zájazdy a expedície do celého sveta.

Ceny dovoleniek u nás sú vždy kompletné a konečné, ak nie je priamo uvedené inak.