Kategória: First Minute

Počas dovolenky na Rhodose sa nudiť nebudete

St. Pauls Bay, Lindos, Rhodos

Rhodos, najväčší z dodekanézskych ostrovov, ponúka pestrú paletu možností pre prežitie skvelej dovolenky od neskorého jara do polovice októbra. Ako si však vybrať ten správny hotel na správnom mieste presne podľa Vašich požiadaviek? Máte radšej rušné letovisko s možnosťou zábavy do rána alebo kľud a relax na privátnej pláži v kvalitnom all inclusive hoteli, či adrenalín na kitesurfe? Prijmite preto zopár našich dobrých rád, tipov a odporúčaní, kde si vybrať a čo vidieť počas dovolenky na Rhodose.

First Minute dovolenky

First Minute dovolenka

O ponukách na first minute dovolenky a dôvodoch prečo kupovať dovolenku v akciách first minute. Naše postrehy, triky a tipy pri kúpe first minute dovolenky.

Naše cestovné kancelárie nás už od príchodu zimy každoročne zásobujú neodolateľnými first minute akciami na letné dovolenky. Kúpiť, či odolať alebo nekúpiť a rozhodnúť sa neskôr a počkať na last minute? Poskytneme Vám zopár rád komu sa first minute oplatí a komu ani nie. Vždy všetko má svoje pre aj proti a treba si zvážiť čo od dovolenky požadujem a aké sú moje nároky. Dovolenky first minute sú určite cenovo veľmi zaujímavé, avšak určite nie pre všetkých.