Dovolenky last minute

Last Minute dovolenka

 

O ponukách na dovolenky last minute.  Naše rady  ako vyhľadať a  výhodne kupovať  dovolenky v akciách last minute.  Postrehy, triky a tipy pre výber dovolenky last minute.

Slovné spojenie dovolenka last minute zvyčajne u mnohých z nás predstavuje výhodný nákup za najnižšiu možnú cenu. Pomaly otvárame peňaženku a už sa vidíme na úžasnej dovolenke za pár eúr. Než tú peňaženku otvoríte a máte chvíľku čas, prečítajte si pár nasledovných riadkov.

Kompletný prehľad top ponúk na dovolenky last minute


Naše rady pri výbere a kúpe dovolenky v akciách last minute:

  • Treba si v prvom rade uvedomiť, že cestovné kancelárie sú regulérny zárobkový biznis a nie charita, sponzorujúca dovolenku práve Vám. Preto treba rozlišovať čo je naozaj akcia last minute a čo sa len tak tvári. Ak chcete skutočne dobrú last minute cenu,  treba kupovať nie viac ako 5 dní pred odchodom, ideálne 3 dni a menej. Inak by ste mali pouvažovať nad kúpou dovolenky v období akcií first minute
  • Do akcií last minute sa väčšinou dostáva iba 10-20% ubytovacích kapacít z pôvodnej ponuky, o ktoré klienti z rôznych dôvodov neprejavili dostatočný záujem. Zabudnite na širokú možnosť výberu podľa katalógu CK.
  • Ak už ste si niečo vybrali a zájazd je voľný, vždy berte to, čo je, za hodinku to voľné už byť nemusí. Jedná sa vždy o pár posledných miest, niekedy dve, niekedy tri, štyri a viac bývajú výnimkou.
  • Rezervácia zájazdu je možná zvyčajne maximálne na dve hodiny, niekedy i menej, počas ktorých Vy musíte dodať údaje o cestujúcich, agentúra musí spísať cestovnú zmluvu, Vy ju potvrdiť a zájazd preukázateľne uhradiť. Prečo iba dve hodiny? Lebo je to biznis, CK chce predovšetkým predať a nie čakať až Vy sa rozhodnete. Jednoducho nebude čakať na Vás, ale bude sa snažiť predať ďalším záujemcom.

 

 


Aktuálne top akcie last minute z nášho portálu 

Last minute Bulharsko
Last minute Turecko
Last minute Grécko
Last minute Egypt
Last minute Maroko
Last minute Cyprus
Last minute Kapverdy
Last minute Tunisko
Last minute Španielsko
Last minute Chorvátsko
Last minute Taliansko

Naše tipy a doporučenia kto by mal kupovať dovolenky v akcii last minute:

  • Ak cestujete vo dvojici zvyčajne sa v každom termíne niečo nájde. Ak Vám stačí výber z menšej ponuky a chcete dovolenku stráviť čo najlacnejšie, pre Vás je ideálne počkať si na akcie na dovolenky last minute a kupovať 2-5 dní pred odchodom
  • Ak preferujete na dovolenku mimosezónne pobyty v mesiacoch máj, jún, september, október. Výber býva každoročne dostatočný a vyhnete sa aj prípadnému rušeniu, či zlučovaniu termínov zo strany cestovných kancelárií.
  • Ak nemáte vysoké nároky na výber dovolenky a stačí Vám, že pôjdete k moru a pritom za výhodnú cenu. Ideálne pre všetkých, ktorí chcú ísť na dovolenku, ale je im jedno kedy a kam a ich najdôležitejším kritériom je cena. Ak patríte medzi túto skupinu dovolenkárov, veď more je všade slané, zabudnite na akcie first minute, pre Vás je dovolenka last minute to pravé.

Komu akcie na dovolenky last minute nedoporučujeme využívať:

  • Skupiny, prípadne viacdetné rodiny, určite nakúpia za najlepšie ceny v akciách first minute
  • Všetci tí, čo požadujú výber zo širokej ponuky zájazdov
  • Ak nie ste akčný a neviete sa v momente rýchlo rozhodnúť
    Vám dopuručujeme naše tipy na aktuálne akcie na  first minute dovolenky

U nás máte širokú možnosť výberu first minute dovolenky, sme autorizovaným predajcom zájazdov viac ako 130 najväčších slovenských,rakúskych a českých cestovných kancelárií.