Mallorca All Inclusive

Dovolenka Mallorca - Cala d Or

Naše rady ako vybrať dovolenku so službami all inclusive na Mallorke tak, aby splnila Vaše očakávania. Aktuálne ponuky na all inclusive dovolenky na Mallorke

Pred zakúpením dovolenky all inclusive na Mallorke by ste mali vedieť niekoľko zásadných informácií:


  • služby all inclusive sú vždy poskytované iba v rámci areálu hotela
  • plážový servis, t.j. lehátka a slnečníky sú vždy za poplatok
  • z dôvodu zachovania nočného kľudu sú služby all inclusive poskytované maximálne do polnoci


 

 

Prečo je to tak? V Španielsku sú všetky pláže verejné, v majetku štátu alebo samosprávy. Je to síce nevýhoda pri využívaní služieb all inclusive lebo žiadny hotel nebude tieto služby poskytovať mimo svojho areálu. Na druhej strane však môžete bez obáv navštíviť ktorúkoľvek pláž alebo časť pobrežia Mallorky a nikto Vás odtiaľ nemá právo poslať preč.

Ponuky na all inclusive dovolenky od slovenských cestovných kancelárií nájdete na našom portáli:

Mallorca all inclusive            

Vyhľadajte aj ponuky na:


Aký servis môžete očakávať pri zakúpení služieb all inclusive na Mallorke:

Štandardne je v cene zahrnutá plná penzia formou bufetu, poobedňajší snack a neobmedzené množstvo hotelom určených alkoholických a nealkoholických nápojov. Podľa našich skúseností vždy bolo jedlo chutné, rozdiel však býva v šírke sortimentu, kvalite a spôsobe podávania nápojov. V hoteloch nižšej kategórie 3* a menej očakávajte výber z 2-3 hlavných jedál, najlacnejšie druhy alka a nealka podávaných do plastových pohárov. U 4-5* hotelov výber z 4 a viac hlavných jedál, ponuky rôzneho druhu občerstvenia i medzi obedom a večerou. Nápoje sa zväčša podávajú do skla, výnimky sú z bezpečnostných dôvodov pri bazénoch, kde je všade štandard plast. Podstatne širší je i sortiment alko, nealko nápojov, vrátane koktejlov, zmzliny a pod. Je pomerne dôležitou záležitosťou ohľadom chuti jedla, či je hotel zameraný na britskú alebo nemeckú klientelu, pre rodiny s deťmi alebo mládež hľadajúcu zábavu. Je tomu prispôsobené zloženie jedálneho lístka i čas podávania jedla a nápojov. Pri kúpe zájazdu od slovenskej alebo rakúskej CK je veľmi pravdepodobné, že služby all inclusive budú prispôsobené štandardu a zvykom obdobným pre náš región.


Doporučujeme aj prečítať si:

Postrehy a doporučenia pred kúpou dovolenky na Mallorke

Pridaj komentár