First Minute dovolenky

First Minute dovolenka

O ponukách na first minute dovolenky a dôvodoch prečo kupovať dovolenku v akciách first minute. Naše postrehy, triky a tipy pri kúpe first minute dovolenky.

Naše cestovné kancelárie nás už od príchodu zimy každoročne zásobujú neodolateľnými first minute akciami na letné dovolenky. Kúpiť, či odolať alebo nekúpiť a rozhodnúť sa neskôr a počkať na last minute? Poskytneme Vám zopár rád komu sa first minute oplatí a komu ani nie. Vždy všetko má svoje pre aj proti a treba si zvážiť čo od dovolenky požadujem a aké sú moje nároky. Dovolenky first minute sú určite cenovo veľmi zaujímavé, avšak určite nie pre všetkých.

Prehľad ponúk first minute dovolenky

Naše rady kto by mal určite kupovať dovolenku v akcii first minute:

  • Zásadne a vždy rodiny s deťmi pre pobyty počas prázdnin. Hotely, ktoré sú vypredané najskôr,  sú práve tie v akciách kde je dieťa zdarma. First minute preto určite odporúčame využiť ak máte dve a viac detí. Vaša pravdepodobnosť zakúpenia dobrej a lacnej dovolenky za výhodnú cenu neskôr, pri akciách last minute, sa blíži takmer k nule. Dovolenku preto objednávajte čo najskôr.
  • Všetci tí, ktorí požadujú výber dovolenky z čo najširšej ponuky zájazdov z katalógov cestovných kancelárií. Vyberiete si vždy to čo chcete, bez nejakých veľkých kompromisov a v požadovanej kvalite. Kto prv príde, ten prv melie a zľavy pri first minute sú za komfort výberu exkluzívne. Inak, viete že do akcií last minute sa dostane cca 10-20% z katalógových ponúk a preto je výber značne obmedzený?
  • Odporúčame taktiež využiť ponuky na dovolenky v akciách first moment všetkým, ktorí potrebujú odcestovať v presne zadanom termíne. Najmä počas celozávodných dovoleniek najväčších slovenských zamestnávateľov. Cestovné kancelárie objednávajú pobyty približne rok dopredu a tieto termíny nie sú odzrkadlené v ich ponukách vo forme zvýšenia kapacít. Jednoducho na trhu každoročne prevažuje v týchto dátumoch dopyt nad ponukou a niektoré cestovné kancelárie dokonca ceny zvyšujú a nie znižujú. No zákon trhu…

 

 
Aktuálne akcie na  first minute dovolenky

First minute Chorvátsko
First minute Čierna Hora
First minute Taliansko
First minute Bulharsko
First minute Tunisko
First minute Cyprus
First minute Španielsko
First minute Turecko
First minute Egypt
First minute Grécko


Naše triky pri objednávaní first minute dovolenky:

  • cestovné kancelárie radi pri first moment akciách ponúkajú aj dieťa alebo deti zdarma. U niektorých CK je to obvyklý trik ako nalákať klientov na zdanlivo výhodnú cenu. Väčšinou však máte možnosť vybrať si dieťa zdarma alebo zľavu first moment. A práve veľmi často sa stáva, že pri uplatnení zľavy dieťa zdarma zaplatíte viac ako pri uplatnení zľavy first moment. Preto si vždy dobre prerátajte, čo objednávate a ktorú zľavu využiť.
  • väčšina CK ponúka dodatočnú zľavu pri úhrade 100% zájazdu vopred. Informujte sa o tejto možnosti. Zľavy sa pohybujú od 1% do 3%.
  • najlepšie ceny na dovolenky first minute bývajú v decembri pri vianočných akciách, v januári počas výstavy cestovného ruchu a vo februári v rámci Valentína.
  • ak ste cestovali s určitou CK už v minulosti a Váš vybraný zájazd je opäť s touto CK, väčšinou taktiež máte nárok na zľavu. Nezabudnite si ju uplatniť! Nikto Vám ju automaticky nedá, pretože nevie, že máte na ňu nárok.

Všetky uvedené zľavy si samozrejme môžete uplatniť aj u nás. Sme autorizovaným predajcom 31 najväčších slovenkých CK.

Ak nepatríte medzi uvedené skupiny a nie ste pri výbere dovolenky náročný určite odolajte first minute ponukám na dovolenky.

Pre Vás sú určené naše rady ako správne vybrať dovolenku last minute.

U nás máte širokú možnosť výberu first minute dovolenky, sme autorizovaným predajcom zájazdov viac ako 130 najväčších slovenských, rakúskych a českých cestovných kancelárií.